Dakdekker

Omdat branden op plat dak wordt afgeraden, en op sommige plaatsen zelfs verboden is P. Breet installatie overgestapt op EPDM voor vervanging van daken en voor nieuwe daken. Dit betekend echter niet dat wij uw bestaande dak niet kunnen/willen repareren.

Een EPDM dak is snel te plaatsen, verlijmd of geballast. Het dak kan zelfs volledig naadloos worden geplaatst waardoor de kans op lekkage op naden tot 0% wordt gereduceerd.

EPDM staat voor ethyleen, propyleen, dieen en monomeer. EPDM is een eenlaagse synthetische dakrubber. EPDM afdichtingen garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersinvloeden en verzekeren een levensduur van minstens 50 jaar.

EPDM-rubber heeft een aantal grote voordelen.

50 jaar later nog even waterdicht als de eerste dag
Externe studiebureaus hebben vastgesteld dat EPDM een minimale levensduur verwachting heeft van 50 jaar! EPDM is een hoogwaardige afdichtingssystemen voor platte daken, welke eenvoudig te plaatsen, brandveilig en bovendien milieuvriendelijk zijn. Het door ons geplaatste EPDM is een robuust materiaal, bestand tegen extreme weersomstandigheden. Een bescherming tegen UV-straling, ozon, zure regen, vorst, hagelstormen, enz.

Dankzij de lange levensduur is EPDM een milieuvriendelijke oplossing voor uw dak. Daarbij komt nog dat EPDM recycleerbaar is en herwerkt kan worden in andere toepassingen. EPDM is bovendien de dakafdichting bij uitstek voor de aanleg van een groendak!

Geen vlam op het dak: geen kans op brand tijdens de dakwerken want EPDM is vuurvrij verwerkbaar! EPDM voldoet aan de Broof(t1) en beschikt over vuurbestendigheidscertificaten (Europese norm), die zowel intern als door onafhankelijke instituten zijn getest.