Over ons

P. Breet is in 1978 begonnen door Pim als 1 mans zaak in installatiewerk zoals zinkwerk, cv, riolering, gas en water installaties. Gedurende de jaren is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest vooruitstrevende bedrijven in de regio.
Pim is opgeleid in alle disciplines van het vak en had toen al een ruime werkervaring waaronder in Duitsland

Later is zoon Jeroen na zijn diensttijd in Bosnië het bedrijf komen versterken. Ook Jeroen is dan al uitgebreid
gediplomeerd en heeft op diverse plaatsen ervaring opgedaan. Twee van Jeroens stokpaardjes zijn verwarming en dakbedekking waar u zeker 50 jaar plezier van heeft

Duurzame energie is eigenlijk al direct gewoon toen de eerste HR ketels kwamen. Zo waren wij de eerste Nefit Dealer in de Noordkop. Ondanks het ongeloof van de klanten en collega’s zetten wij door, en met succes. HR is inmiddels de norm.

Zonne-Energie was het onvermijdelijke vervolg op alle installatie technische technieken die reeds in huis waren. In 2005 beginnen wij met het leveren en plaatsen van zonnepanelen en zonneboilers.

Kwaliteit en Service zijn de 2 pijlers waar wij mee werken. Wij berekenen, leveren en plaatsen uw installatie en apparatuur. En daar houdt het niet op, ook voor onderhoud en het oplossen van problemen staan wij altijd klaar.